Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Ούτε σταγόνα Βενζίνη απο SHELL κ BP

Εγώ προσωπικά κρατάω αυτή την στάση από πέρυσι το καλοκαίρι όπου διάβασα κ ένα παρόμοιο άρθρο κ ξαφνικά ερευνώ κ για την Φθηνότερη βενζίνη στην πόλη που μένω.


Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνει είναι να χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τη βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι.
.
Άρα αφού χρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία στην αγορά βενζίνης.
Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα ΧΤΥΠΗΜΑ στην αγορά της βενζίνης
δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών .
.
Ιδού μια πρόταση: ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (SHELL KAI ΒΡ).
.
Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της. Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις ακολουθήσουν.
Για να προκληθεί ένα τέτοιο 'χτύπημα', θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της SHELL και της ΒΡ.
Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε.
Το μήνυμα αυτό εστάλη σε 40 περίπου άτομα.
Εάν καθένας απ' αυτούς το διαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 40 x 10 = 400 και 400 x 10 = 4000 άτομα κ.ου.
Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρεί εκατομμύρια αποδέκτες στους καταναλωτές. Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε αυτό το μήνυμα σε μερικούς δεκάδες γνωστούς που θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο.
Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι, διαδώστε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους.
.
.
.
Δήλωση :

Δημήτρη Μελισσανίδη 'τίγρης' (Διαθέτει την aegean κ πολλά άλλα),
στη MAΓΔA ΛIBEPH στο ethnos.gr.

Από την πατρίδα μας πρέπει να φύγουν η Shell και η BP γιατί δεν χρειαζόμαστε τις πολυεθνικές. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν ελληνικές εταιρείες που μπορούν να καλύψουν την αγορά με χαμηλές τιμές και καλύτερο σέρβις. Oλοι αγοράζουμε πλέον από το ίδιο καζάνι, τα τοπικά διυλιστήρια. Δεν υπάρχουν καύσιμα λιγότερο ή περισσότερο ποιοτικά. O μύθος για την BP και τη Shell είναι για τους αφελείς.

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ .

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Να αρνούνται να πληρώσουν κουβέρ...

  • Σύμφωνα με την 1/7.5.2007 αγορανομική διάταξη, που ισχύει, από τις 24 Μαΐου 2007, τα κέντρα και τα καταστήματα εστίασης, αναψυχής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης ΔΕΝ επιτρέπεται να χρεώνουν, στην πελατεία τους, το λεγόμενο ΚΟΥΒΕΡ (σερβίτσια, μαχαιροπήρουνα, πετσέτες, οδοντογλυφίδες κ.λπ.).
  • Σύμφωνα με τις αγορανομικές διατάξεις, για τα καταστήματα εστίασης, όλα τα προσφερόμενα είδη (ψωμί, ψωμί με βούτυρο, ψωμί με πατέ ελιάς, εμφιαλωμένο νερό, που πολλές φορές, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή, που καταργήθηκε το κουβέρ, χρεώνονται, αντί του κουβέρ) αναγράφονται, υποχρεωτικά, στους τιμοκαταλόγους, με τις αντίστοιχες τιμές τους. Ο πελάτης μπορεί να τα παραγγείλει, όπως όλα τα υπόλοιπα είδη. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε ενέργεια του καταστηματάρχη να χρεώσει είδη, όπως ψωμί, ψωμί με βούτυρο, εμφιαλωμένο νερό κ.λπ., που ο πελάτης δεν έχει παραγγείλει, αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας.

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. καλεί τους Καταναλωτές να ελέγχουν τους λογαριασμούς τους και να αρνούνται να πληρώσουν κουβέρ ή «μεταλλαγμένο» κουβέρ.

Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες, ας απευθυνθούμε στο ΚΕ.Π.ΚΑ., τηλ. 2310-233333, ώρες 09:00 – 14:30.


Πηγή : Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.)

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Χριστιανός Ορθόδοξος ή οχι?

Το συγκεκριμένο άρθρο το έστειλα στο περιοδικό FREE 12/07/09 κ δημοσιεύθηκε στο επόμενο τεύχος, ήρθα σε επαφή με κάποιους ανθρώπους για τις απόψεις μου (με την Μαρία μιλάω αρκετά συχνά) κ ενώ έχουν περάσει 3 χρόνια εξακολουθώ να έχω στα περισσότερα κομμάτια τις ίδιες θέσεις. Για να δούμε τι έλεγα...



Free τύπισσες κ free τυπάκια γεια σας…

Είμαι ο Άγγελος Π. φοιτητής στην Πάτρα στο τρίτο έτος(λέμε τώρα) κ πήρα την απόφαση να σας γράψω γιατί έπεσε μια συζήτηση στην παρέα, η οποία με προβλημάτισε αρκετά μπορώ να πω, αν κ περπατώ τα 22 αρκετές φορές σκέφτομαι πράγματα για το μέλλον αλλά βλέπω ότι τα πράγματα είναι κολλημένα στο παρελθόν κ μιλάω για θέματα θρησκευτικά. θέλω λίγο να αναφέρω μερικά που μου έρχονται στο μυαλό αυτή την στιγμή όπως :

Με πιο δημοκρατικό δικαίωμα με βαπτίσαν (όχι ότι δεν μου αρέσει το όνομα) αλλά…
με ρώτησαν αν είμαι χριστιανός???

Στην αστυνομική μου ταυτότητα ο κυρ αστυφύλαξ δεν με ρώτησε αν είμαι χριστιανός απλά έγραψε χριστιανό ορθόδοξος ΓΙΑΤΙ???
(Αυτό είναι λίγο παλιό αλλά μου συνέβη)

Άλλο ένα παράδειγμα έχω κάτι φίλους 25-30 χρονών οι οποίοι είναι χρόνια μαζί όταν η κοπελιά έμεινε έγκυος αποφάσισαν να το κρατήσουν κ επειδή δεν είναι κ φανατικοί χριστιανοί αποφάσισαν να μην παντρευτούν. Έλα όμως που υπάρχουν κ γονείς οι οποίοι δεν εννοούν παιδί χωρίς γάμο, κ καλά οι γονείς αλλά η πολιτεία τι αλητείες είναι αυτές που κάνει τι πάει να πει αν είσαι παντρεμένος έχεις αυτό κ έχεις το άλλο? Τελικά τα παιδιά παντρεύτηκαν κ πάλι επικράτησε η χουντική άποψη του γάμου καθώς δεν ήθελαν στο μέλλον να τους δείχνουν ή να τους σχολιάζουν αρνητικά συνέχεια αλλά κ για να μην χάνουν τις ευκαιρίες που προσφέρει το κράτος.

Αναρωτιέμαι μέχρι πότε θα γίνετε αυτό?

Μέχρι πότε οι θρησκευτικοί νόμοι-κανόνες θα εμπλέκονται με τους νόμους του κράτους?

Η δική μου θέση έχει ως εξής δεν πιστεύω σε κάτι απλά ζω όμορφα την ζωή μου με τα κακά της κ με τα καλά της. Τώρα είμαι φοιτητής, μεθαύριο θα δουλεύω, μετά θα έχω μια κοπέλα που θα με γεμίζει δίπλα μου κ χωρίς την έννοια του γάμου(χριστιανικού-πολιτικού) πάνω από το κεφάλι μου, θα μεγαλώσω το παιδί μου τελείως ελεύθερο κ θα το αφήσω να επιλέξει από μόνο του για το τι θα κάνει στην ζωή του. Σε καμία περίπτωση δεν θα του πω σε βαπτίζω ΧΧΧ κ από εδώ κ πέρα είσαι χριστιανός. Θα περάσει κ αυτό κ εγώ δύσκολες στιγμές αλλά έτσι είναι η ζωή ρε παιδιά πάρετε το χαμπάρι. Γιατί προτιμώ μετά από καιρό να μου πει βρε μαλάκα γιατί δεν με έκανες χριστιανό κ να του εξηγήσω σοβαρά τις απόψεις κ τις θέσεις μου κ στην συνέχεια αν θέλει να γίνει χριστιανός κ να πιστεύει νομίζω ότι η εκκλησία θα του έχει ανοιχτές τις πόρτες.
Δεν κάνω πόλεμο στην εκκλησία ίσα ίσα που έχω διαβάσει κ πολλά πράγματα, με βοήθησαν κ τα θρησκευτικά στο σχολείο(άλλο κ αυτό οι άλλες θρησκείες δεν έχουν δικαίωμα στο σχολείο?) κ απλά διαμόρφωσα μια διαφορετική άποψη.
Στην Πάτρα ο κολλητός μου πιστεύει, σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να τον κάνω να αλλάξει γνώμη αλλά μου αρέσει να τον ακούω για τα πιστεύω του κ ας μου φαίνονται πολλές φορές τραβηγμένα.
Αφού διαβάζω από την αρχή το περιοδικό ξέρω ότι το άρθρο αν κ πολύ περίεργο κ αντιδραστικό έχει ελπίδες γιατί τα μυαλά σας είναι πιο απελευθερωμένα γι’αυτό άλλωστε λέγετε free.

Υ.Γ.: Στην αρχή προλάβαινα κ το Free το διάβαζα σε μια ή δυο μέρες, τώρα έχω περιορισμένο χρόνο κ διαβάζω από 2 περίπου άρθρα τη νύχτα μήπως θα μπορούσατε τα ενημερωτικά άρθρα να μπαίνουν πιο μπροστά όπως κ οι διαγωνισμοί κ το άρθρο με τα ζώα ας πούμε προς το τέλος.

Υ.Γ.2: Εντελώς ανεξάρτητος πολιτικά αλλά όχι κ τελείως ανενημέρωτος φωνάζω για να ακουστώ κ τελικά θα το δείτε (το πιστεύω) θα δικαιωθώ.
Φοιτητές ξυπνήστε κατεβείτε μαζικά στους δρόμους κ θα με πετύχετε κ φωνάξτε μαζί μου:
ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΚΟΥ Κ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΗ ΤI ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ




18/07/09

Πλέον δεν ανοίγω θρησκευτικές συζητήσεις τις θεωρώ χάσιμο χρόνου μπορώ να συζητώ πολύ πιο όμορφα κ αληθινά πράγματα. Να ενημερώσω ακόμα ότι όταν μας βάζουν οι χριστιανοί την ταμπέλα άθεος μας θεωρούν υποδεέστερους συνομιλητές κ ουσιαστικά δεν ακούν αυτά που λέμε. Εγώ ζητάω από τους Χριστιανούς να μορφωθούν περισσότερο ώστε να βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματα τους.

Η χριστιανοσύνη κατά τον Απόστολο Παύλο, στην Καινή Διαθήκη) λέει "πίστευε μετ' ερεύνης". Το "πίστευε και μη ερεύνα" αποτελεί παραποίηση της φράσης κ κανονικά είναι κ αιρετικό. Επίσης, υπάρχει και το "ερευνάτε τας γραφάς".

Αυτό με χαλάει στους Χριστιανούς ότι δεν ξέρουν καλά καλά τις τους γίνετε είναι πρόβατα από μικρά παιδιά κ δεν λένε ποτέ να ξυπνήσουν.

Ξαναλέω Μ Ο Ρ Φ Ω Θ Ε Ι Τ Ε ! !

Είναι η ορθόδοξοι-καθολικοί χριστιανοσύνη η πιο θανατηφόρα θρησκεία?

Κ αν πέσω σε χριστιανική κουβέντα μου αρέσει να την κλείνω με αυτό:


Μπουκάρει ένας τύπος μέσα σε ένα σπίτι όπου βρίσκεται μια μάνα με το μωρό της, πυροβολεί το μόλις τριών μηνών μωρό στο κεφάλι, και φεύγει. Η μάνα από την απελπισία της πηδά από το μπαλκόνι και σκοτώνεται. Ο δολοφόνος πάει στην εκκλησία, εξομολογείται και κοινωνεί.

Το αποτέλεσμα, κατά τη χριστιανική κοσμοαντίληψη:

-Μάνα: στην κόλαση (αυτόχειρ)

-Μωρό: στην κόλαση (αβάπτιστο)

-Δολοφόνος: στον παράδεισο (μετάνιωσε!!!)

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ποία Ελευθερία?

Στις 11-12/07/09 κανονίσαμε να πάμε για ένα 2 ήμερο στο Αλωνάκι στην Πρέβεζα είχε κ γενέθλια μια φίλη μας οπότε αρπάξαμε την ευκαιρία.

Ήμασταν μια όμορφη παρέα μπορώ να πω 14 ατόμων ( FRIENDS – πρόσκοποι – φίλοι ) φτάσαμε κ απλά πιάσαμε ένα χώρο για να απολαύσουμε το μπανάκι μας.
Είχαμε αποφασίσει ότι θα κοιμηθούμε εκεί το βράδυ είχαμε τον κατάλληλο εξοπλισμό κ αρκετές προμήθειες. Περιμέναμε να φύγει ο πολύς ο κόσμος για να μην έχουμε προβλήματα διαπιστώσαμε ότι όσοι έφυγαν είχαν αφήσει αρκετά σκουπίδια οπότε είπαμε να καθαρίσουμε κ το μεγαλύτερο κομμάτι που ήταν γύρω μας .
Σιγά σιγά αρχίσαμε να στήνουμε τις σκηνές μας κ στην συνέχεια να μαζεύουμε τα ξύλα για την φωτιά που θα ανάβαμε (παράνομα για το κράτος).

Σχηματίσαμε ένα κύκλο με πέτρες σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την θάλασσα κ το κοντινότερο δέντρο ήταν στα 20- 25 μέτρα κ μάλιστα πάνω στο βουνό κ αφού ετοιμάσαμε τα περισσότερα εκτός από το φαγητό μας ,κατά τις 20:00 έρχεται ένας δασοπυροσβέστης να μας ενημερώσει για το ότι αυτό που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε ήταν παράνομο κ μας ζήτησε κάποια ταυτότητα έτσι ώστε σε περίπτωση φωτιάς να έχουμε την ευθύνη. Εννοείτε ότι δώσαμε τα στοιχεία μας χωρίς πολλούς ενδοιασμούς αφού ήμασταν αποφασισμένοι να γίνουμε εγκληματίες.
Ο δασ/ης έφυγε κ μας ενημέρωσε ότι είχε έρθει λόγω κάποιου τηλεφωνήματος αυτός βέβαια που τηλεφώνησε δεν μπόρεσε να έρθει κ αυτοπροσώπως να μας εξηγήσει σε τι ακριβώς τον ενοχλήσαμε αλλά σεβόμαστε κ την θέση καθώς σαν συνειδητοποιημένος πολίτης έδωσε στεγνά τα 14 καθάρματα της κοινωνίας που φταίνε για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του. Κ καλά έκανε κ να συνεχίσει να το κάνει αλλά καμία φορά ας ρωτήσει κιόλας από πού είστε ρε παιδιά?
Συνεχίζω αφού τελικά ανάψαμε την φωτιά κ ετοιμάζαμε να ψήσουμε κατά τις 10:00 έρχονται 3 παιδιά στην ηλικία μας σαν δασοπροστασία οι οποίοι δουλεύουν με 3μηνη σύμβαση κ μας ενημερώνουν ότι (η φωτιά μας εκείνη την ώρα είχε κάρβουνα) θα πρέπει να σβήσουμε την φωτιά κ ότι μας αφήνουν μέχρι να ετοιμάσουμε το φαγητό μας κ μετά θα πρέπει να την σβήσουμε.
Μετά έφυγαν, ετοιμάσαμε το φαγητό μας κ εννοείτε ότι δεν σβήσαμε την φωτιά αλλά βάλαμε κ τα ξύλα που είχαμε μαζέψει για να ζεσταθούμε. Πέρασε κανένα 3ωρο μέχρι να ξαναφανούν όπου όταν ήρθαν σβήσαμε την φωτιά με άμμο.
.
.
Ευτυχώς δεν ήρθε κ η ελληνική αστυνομία που τόσο πολύ εκτιμούμε γιατί οι ίδιοι –ελληνικοί πάντα– νόμοι προβλέπουν αυτόφωρο, 3 μήνες εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης ή/και χρηματική ποινή, καθώς και 150 ευρώ το πρόστιμο που εισπράττει ο δήμος ή η κοινότητα.
Λογικά δεν ήρθαν γιατί θα ήταν απασχολημένοι με τους άλλους 16 που είναι στην φυλακή κ καταφέρνουν να οργανώνουν εγκλήματα στη χώρα πάλι καλά που έπιασαν τους φυλακισμένους κ λογικά παίζει κ να τους ξαναπιάσουν…
.
.
Γνωρίζαμε ότι για όλους εσάς ήμασταν παράνομοι αλλά για εμάς κ εσείς είσαστε παράλογοι...
.
Κλείνω με μερικές ερωτήσεις:
.
Έχουμε έναν νόμο για τους ασυνείδητους κ πρέπει να τον τηρούμε όλοι αν δλδ μορφωθεί ο κόσμος κ αλλάξει συμπεριφορά ο νόμος θα αλλάξει?
.
Ποιος φροντίζει να ενημερώνει τον κόσμο οι ειδήσεις?
.
Τα χρήματα που μαζεύουν από τον κόσμο που κοιμάται έξω που λογικά είναι κ κόσμος που δεν έχει κ μεγάλες οικονομικές ανέσεις αλλά κ να έχει αυτά τα χρήματα τα επενδύουν για να προφυλάσσουν τα δάση?
.
Αντί για την 6 καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη μήπως να κάνουν κ καμιά άμυνα προς τα δάση?
.
Πόσα δάση θα αναδασώσουν οι εθελοντές?
.
Τις εικόνες στο μυαλό μου που έχω με σκηνές στα δάση κ φωτιές να ψήνουν μήπως τις έχω από το ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ από ταινίες δεν άκουσα ποτέ να πέφτει κ εκεί πρόστιμο.
.
Πριν τους πάρα πολύ καλούς μας νόμους κ ακόμα πριν τους αρχαίους έλληνες με το που ανακάλυψαν την φωτιά δεν έκαναν άλλη δουλειά από το να καίνε τα δάση?
.
Αυτοί που τροποποίησαν τους νόμους έχουν ιδιωτικές παραλίες κ νησιά κ εγω…
.
.
Δεν μπορώ να κοιμηθώ στην παραλία στη χώρα μου κ εσείς αυτό το λέτε
Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α ?



Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Mail ενοχλητικά ή οχι !


Με αφορμή χθεσινή κουβέντα(11/06/09) πάνω στα mail καταπιάνομαι κ δημιουργώ αυτό το mail για να είμαστε όλοι περισσότερο ουσιαστικοί,

Τον τελευταίο καιρό που δουλεύω στη νομαρχία έχω πάρα πολύ χρόνο να ασχολούμαι με το internet, καθημερινά δέχομαι αλλά κ προωθώ 10άδες μηνύματα πολλά από αυτά κρίνω εγώ σαν Άγγελος αν είναι καλά κ σε ποια άτομα πρέπει να τα προωθήσω. Παρακαλώ ΟΛΟΥΣ σας να με ενημερώσετε για τον αν κάποιος θεωρεί τα μηνύματα μου ενοχλητικά να με ενημερώσει οπότε να σταματήσω να του στέλνω είτε συγκεκριμένα mail είτε να σταματήσω να του στέλνω γενικά δεν τίθεται θέμα παρεξηγήσεων ξεκολλάτε . Όταν λέω συγκεκριμένα mail εννοώ πχ. :

Κατηγορία ποδοσφαίρου συνήθως δεν τα προωθώ στις γυναίκες αλλά κ κάποιος από εσάς μπορεί να μην γουστάρει μπάλα αν με ενημερώσει θα έχω μια ιδέα ότι ο τάδε δεν θα ήθελε αυτό το βιντεάκι, αυτή την πληροφορία κ έτσι δεν θα του το στείλω.

Εγώ ας πούμε σας ενημερώνω ότι από την μία σίγουρα θέλω μηνύματα που να με κάνουν να χαμογελώ αλλά κ να με προβληματίζουν

Κ από την άλλη δεν θέλω να μου στέλνετε μηνύματα αλυσίδες κ ειδικά αλυσίδες του κόλου όπως:

Ο bill gates τρελάθηκε κ μοιράζει σε όλους άπειρα λεφτά αρκεί να στείλεις αυτό το mail σε 10 φίλους σου,

ή Free Laptop from Ericsson (Άλεξ από εσένα δεν το περίμενα φτού σου ) κ κέρδισε με ένα mail,

ή για τα κορίτσια που συνήθως στέλνουν αλυσίδες αν δεν το στείλεις σε 1821,3 άτομα δεν θα έχεις τύχη,

ή ο …… είναι στο νοσοκομείο κ θέλει αίμα (ΑΒ Βασιλόπουλος κ του πουλιού μ το γάλα) ας μου πεις ένας από όλους εσάς αν έχει δώσει αίμα λόγο ίντερνετ ας πούμε.

Γιατί προτού ο οποιοσδήποτε προωθήσει κάτι από αυτά μπορεί να τσεκάρει τις πληροφορίες που υπάρχουν σε αυτό το mail που προωθεί, ας πούμε συγκεκριμένα για το παραπάνω παράδειγμα, αντί να το προωθήσετε γράψτε το όνομα του ανθρώπου που ισχυρίζεται στην αναζήτηση Google πχ

Εφόσον είδατε από μόνοι σας ότι το mail που σας έστειλαν δεν ισχύει εννοείτε ότι δεν το προωθείτε παρά μόνο στο άτομο που σας το έστειλε επισυνάπτοντας πάνω του τις πληροφορίες που εσείς οι ίδιοι ξετρυπώσατε τονίζοντας του ότι σας ενοχλούν τέτοιου είδους mail .

<Κ στο κάτω κάτω αν κάποιος έχει πραγματικά ανάγκη που μπορούμε κάπως να βοηθήσουμε ας πάρει πρωτοβουλία κ επώνυμα να μας ζητήσει οτιδήποτε, μιλάω κ στον πληθυντικό γιατί πολλούς από εσάς σας έχω πολύ καλούς φίλους-ες γι’αυτό το mail έχει αυτό το ύφος κ σας μιλώ έτσι γιατί ελπίζω ότι αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις μου.>

Όταν κάποιος στέλνει επανειλημμένα κάποιο είδος mail που δεν μας αρέσουν δεν είναι κακό απλά να τον ενημερώσουμε για την θέση μας.

Μερικές φορές κάποια μηνύματα αλυσίδες είναι καλά μια απλή επεξεργασία να διαγραφούν δλδ οι προηγούμενες επαφές κ στην συνέχεια να προωθηθεί το mail δεν θα υπάρχει πρόβλημα, όταν δημιουργείται ένα σεντόνι από 100ντάδες ονόματα χρηστών κάποιοι έχουν κάποιο όφελος εφόσον δεν γνωρίζω ποίος μπορεί να εκμεταλλευτεί (για διαφημίσεις ,για ηλεκτρονικό φακέλωμα, κτλ.) αυτό τον μεγάλο κατάλογο σίγουρα δεν μεγαλώνω αυτή τη λίστα.



Όποιος δεν απαντήσει σε αυτό το mail ατομικά , σιγά σιγά θα σταματήσω να του στέλνω οτιδήποτε.

Θα το ξαναστείλω κάποια στιγμή για τυχών παρερμηνείες κ εφόσον δεν πάρω κ εκεί απαντήσεις θα σταματήσω οποιαδήποτε προώθηση.

Σκοπός είπαμε δεν είναι να σταματήσουμε τα mail αλλά τα κακά mail.



Νομίζω ότι όλοι έχουμε να κερδίσουμε κάτι από όλο αυτό ή έστω για προσωπικό όφελος να σας γνωρίσω λίγο καλύτερα

Να κ κάτι που δεν ακούτε από εμένα συχνά σας αγαπάω όλους με τον τρόπο μου. Θέλω όταν καταφέρνω να σας βλέπω, να σας βλέπω δραστήριους κ χαρούμενους! Έχει μεγαλώσει πολύ η παρέα αλλά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα κ κανέναν να ξέρετε ότι γουστάρω να τρέχω για όλους σας κ αν με κάποιους έχω ψιλοχαθεί αυτό κυρίως συμβαίνει γιατί δεν προλαβαίνω να είμαι παντού.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε ,που σας γνωρίζω κ στα καλά κ τα καλύτερα πολλοί είσαστε δίπλα μου.



Θεωρώ τον χρόνο μ πολύτιμο κ ζητάω από όλους κατανόηση.

Κ ένα συγνώμη σε όσους δεν είναι αμοιβαία τα παραπάνω κ σπατάλησα τον χρόνο τους.

Αυτά τα λίγα από εμένα…….!!!!!



Κ εννοείτε όποιος δεν το προωθήσει αυτό σε λιγότερο από 0.3 κλάσματα του δευτερολέπτου μαύρο φίδι που τον έφαγε.